BAKKER BART RODEN

BAKKER BART RODEN Bakker Bart

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Roden. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2022 om 14:08 Broodjes waren prima. Bezorging was veelte lang, toen ik belde om te vragen naar de status van mijn bestelling kreeg ik een vaag antwoord met een geïrriteerde toon.
20 jan 2022 om 15:56 Om half 10 's ochtend mijn voorkeurstijd doorgegeven om. Om 12.15u stonden ze, zoals aangegeven, keurig bij de deur!
2 sep 2021 om 13:33 Duurde bijna een uur voor het bezorgd werd wat ik wel heel lang vind. Verder was het eten super!!
29 jul 2021 om 13:29 Was heel goed eten
27 mrt 2021 om 20:57 Broodjes waren erg lekker. Indicatie van bezorging was 1 uur, maar bezorging kwam pas na 2 uur! Ga hier niet meer bestellen als ik honger heb.
20 mrt 2021 om 15:12 Heerlijke broodjes, bezorging van meer dan 60 minuten is wel wat lang!
5 mrt 2021 om 13:44 Eten was goed alleen levertijd van 60 min + is een beetje veel
26 aug 2020 om 11:33 Heerlijke stokbroodjes gezond. En op vooraf afgesproken bezorgtijd aan de deur afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Helemaal toppie, dik tevreden en voor herhaling vatbaar
21 aug 2020 om 17:18 Had vanwege werk tijd aangeven om te laten bezorgen. Uiteindelijk kwam het een half uur te laat. Dit zijn wij niet gewend. Dat iets later wordt geen probleem maar half uur?!?! Hopelijk volgende keer beter!!
21 aug 2020 om 14:39 Tosti slof niet warm panini ook niet warm
11 jul 2020 om 2:24 Heerlijke broodjes snelle bezorging
27 mei 2020 om 16:03 Pizza broodjes waren op elkaar geplakt waardoor 1 van beide geen topping heeft. Ipv een half stokbroodje, zonder overleg veranderd in italiaanse bol. Wel snelle bezorging, maar er gaan vaak dingen niet helemaal zoals besteld via de thuisbezorgd app